Senzorická analýza rostlinného produktu – Denisa Leváková
Denisa Leváková
Master's thesis
Senzorická analýza rostlinného produktu
Sensory Analysis of the Vegetable Product
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou nového rostlinného produktu „Kokosové tapioky s medem“. Cílem diplomové práce je zjištění, jak spotřebitelé vnímají senzorické charakteristiky Kokosové tapioky s medem ve srovnání s vybranými konkurenčními dezerty. Teoretická část popisuje senzorickou analýzu, testování výrobků a charakteristiku trhu a společnosti Kalma k.s.. V praktické části je realizován …viacAbstract:
The diploma thesis deals with a sensory analysis of new vegetable product called „Kokosová tapioka s medem“. The aim of the thesis is to determine, how consumers perceive the sensory quality of „Kokosová tapioka s medem“ in comparison with chosen competitive desserts. The theoretical part describes the sensory analysis, product testing, market and company characteristics. The practical part covers …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/117992
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 8. 2016
- Vedúci: Kamila Poláková
- Oponent: Martin Polák
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / odbor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
Veronika Němcová -
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
Andrea Budínová -
Specifika spotřebitele kosmetických produktů na přírodní bázi
Dagmar ZAVADILOVÁ -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza kávy
Miriam Vilášková -
VÝVOJ NOVÝCH RYBÍCH PRODUKTŮ PRO PŘEDŠKOLNÍ DĚTI
Veronika KALICOVOVÁ -
Marketingová situační analýza podniku s využitím analýz marketingových prostředí
Anna Hrachovcová -
Situační analýza plzeňské pobočky CK Alexandria, spol. s r.o.
Kateřina Dolejšová