Mgr. Ľubica Fojtíková

Bakalářská práce

Tvorba školního vzdělávacího programu pro obor kuchař - číšník pro pohostinství

The creation of school education programme for field of study cook - waiter in hospitality.
Anotace:
Bakalářská práce na téma Tvorba školního vzdělávacího programu pro obor Kuchař – číšník pro pohostinství se skládá ze dvou částí – teoretické (kapitola 1, 2) a praktické (kapitola 3, 4, 5). První část pojednává o reformě českého školství, vysvětluje nutnost celoživotního vzdělávání a objasňuje pojem kompetence. Druhá – praktická část je zaměřena na vytvoření návrhu části školního vzdělávacího programu …více
Abstract:
The topic of this work is The Creation of the School Education Programme for Waiter/Cook field of study. It consists of two parts, the theory (chapters 1 and 2) and the practical part (chapters 3, 4 and 5). The subject of the first part is the reform of the Czech educational system, it explains the need of lifelong education and the term competency is clarifield here. The second – practical part introduces …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 5. 2009
  • Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta