Senzorická analýza výživových doplňků – Iveta Králová
Iveta Králová
Diplomová práce
Senzorická analýza výživových doplňků
Sensory Analysis of Nutritional Supplements
Anotace:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou výživových doplňků. V práci je popsána charakteristika trhu s výživovými doplňky a představeni významní výrobci, kteří na tomto trhu působí. Dále se zaobírá teoretickými východisky testování produktu. Na závěr jsou navrhnuty konkrétní doporučení, které odráží požadavky zákazníků a měly by dopomoci ke zlepšení variant zkoumaných proteinů Deluxe 100 % Whey …víceAbstract:
The aim of this thesis is an sensory analysis of nutritional supplements. The thesis describes the characteristics of nutritional supplements market. There are introduced major producers which operate in this market. Further deals with the theoretical resources of product testing. In conclusion, the thesis outlines some specific recommendation, which to reflect customer requirements and should help …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/113384
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2016
- Vedoucí: Šárka Velčovská
- Oponent: Jana Valdmannová
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Senzorická analýza rostlinného produktu
Denisa Leváková -
Návrh na uvedení nového produktu potravinářskou firmou
Lukáš Přebinda -
Sledování vybraných mikrobiologických ukazatelů u rostlinného produktu v průběhu skladování
Pavla Gazdíková -
Technologie pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana) ve vztahu ke kvalitě produktu a jeho využití v potravinářství, medicíně a kosmetice.
Lenka KÁBELOVÁ -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza kávy
Miriam Vilášková -
Multiscale simulations of protein-protein interactions
Miroslav Jurásek -
NMR Charakterization of Protein - Protein and Protein - Cofactor Interactions
Karel Kubíček