Bc. Jan Slováček

Diplomová práce

Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa

Assessment of Quality Characteristics of a Selected Meat Product Depending on the Beef Content
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky s obsahem hovězího masa. V teoretické části je charakterizován význam hovězího masa v masných výrobcích, jejich sortiment a základní principy masné výroby. Dále jsou popsány požadavky na jakost masných výrobků. V závěru teoretické části jsou uvedeny metody hodnocení.V praktické části jsou vyhodnoceny rozdíly jakostních parametrů dvou variant …více
Abstract:
This thesis is focused on heat treated meat products with a view of beef. The theoretical part characterizes the importance of beef in meat products, basic principles of meat production and assortment of meat products. The following describes the quality requirements for meat products. In the conclusion of the theoretical part are given methods of meat products evaluation.In practical parts there are …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin