Bc. Petrášek Petrášek

Bakalářská práce

Potenciál gastroturismu v regionu Hříběcí hory

Potential of gastroturism in the Hříběcí hory region
Anotace:
Cílem bakalářské práce je navrhnout gastronomický event a jeho marketingovou komunikaci pro region Hříběcí hory, na základě identifikace potenciálu gastronomického cestovního ruchu a analýzy možností využití tradičních místních produktů, akcí a farmářských trhů, pro zvýšení zájmu turistů o region. Teoretická část práce vychází z teorie destinačního managementu, gastroturistiky a gastroeventů. Praktická …více
Abstract:
The goal of this bachelor thesis is to design a gastronomical event and to promote the Hříběcí hory region, by identifying the gastro-tourism potential and analyzing the possibilities of using traditional products, events and farmer’s markets to increase the interest of tourists in the region. The theoretical part of the thesis is based on the theory of destination management, gastro tourism and gastro …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/pcyc7/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2022
  • Vedoucí: Ing. Miroslava Kostková, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management