Mgr. Zora Brančíková

Diplomová práce

Metodické zpracování tématického celku příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ

Food Methodology - primary teachers course materials
Anotace:
Diplomová práce „Metodické zpracování tematického celku příprava pokrmů na prvním stupni ZŠ“ se zabývá začleněním současných poznatků o výživě do výuky praktických činností na prvním stupni ZŠ. Je rozdělena na část praktickou a teoretickou. Teoretická část vychází z dostupné odborné literatury, popisuje současné pojetí výživy, vymezuje základní pojmy a blíže charakterizuje vzdělávací oblast Člověk …více
Abstract:
Diploma thesis „Food methodology – primary teachers course materials“ deals with incorporation of current nutrition concepts in education at primary schools. It is divided into a theoretical and practical part. The theoretical part relies on specialized literature. It describes the conception of current nutrition, defines the basic terms and characterizes the education area Man and the World of Work …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2015
  • Vedoucí: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
  • Oponent: doc. PaedDr. Vladislav Mužík, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta