Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
technologie cokoladyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
(Petra ŠINÁKLOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//c3319v// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy v technologii výroby čokolády
(Veronika Andrýsková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h6m9wl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza inovativního spojení influencer marketingu, technologií a značky na příkladu čokolády Studentská Pečeť
(Ráchel Hengalová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/73064 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
(Simona Kahlichová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
(Jana Hofmanová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4kl1w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
(Karolína Nováková)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
(Kateřina Ďuricová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gwyzzy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády
(Helena Žižková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wt6w2h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády
(Alžběta Klůzová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wv3taq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma