Nejčastější závady v systému HACCP shledané při výkonu státního zdravotního dozoru – Jakub MUSÁLEK
Jakub MUSÁLEK
Bakalářská práce
Nejčastější závady v systému HACCP shledané při výkonu státního zdravotního dozoru
The most common problems in the system of HACCP observed by state health supervision
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na zjištění nejčastějších závad v systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points ? analýza nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů) za rok 2010. Teoretická část zahrnuje čtyři kapitoly věnující se problematice systému HACCP a závadám v tomto systému. První kapitola nás seznamuje s požadavky některých důležitých legislativních norem. Kapitola zahrnuje …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on finding most common defects in the system HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) for the year 2010. The theoretical part contains four chapters dedicated to the issue of HACCP system and to the defects in it.First chapter introduces the requirements of some important legislative standards. The chapter includes both the regulation of European legislation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2012
Zveřejnit od: 25. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Lucie Suchánková
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MUSÁLEK, Jakub. Nejčastější závady v systému HACCP shledané při výkonu státního zdravotního dozoru. Ostrava, 2012. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 25. 4. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Analýza systémů OBD v diagnostice motorových vozidel
Tomáš Kasal -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
Jiří SMOLA -
Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení
Andrej Svitek -
Aplikace systému HACCP ve společném stravování
Lucie VENCLOVÁ -
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP
Jitka MADĚROVÁ -
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
Jaroslav MOČIGEMBA