Barbora Šponarová
Bachelor's thesis
Trendy a specifika ve firemním stravování
Trends and specifics in a corporate catering
Abstract:
V bakalářské práci je vysvětleno několik odborných termínů týkajících se gastronomie a hotelnictví. Je zde věnována pozornost trendům a specifikům ve firemním stravování na příkladu dvou kantýn. Prostřednictvím analýzy je zjišťována návštěvnost a spokojenost zákazníků s gastronomickými zařízeními ve velkém business centru.Abstract:
This undergraduate dissertation discusses several technical terms regarding gastronomy and the hospitality industry. Attention is paid to trends and specifics in corporate catering with an example of two canteens. Customer turnout and satisfaction with gastronomic facilities in a large business centre is analysed.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14809/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Specifika v zajišťování stravování ve školách
Tereza Hemzáčková -
Trendy a specifika ve školním stravování
Edita Lauberová -
Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
Diana Tsvetkova -
Specifika institucionálního stravování
Miloslav Škopek -
Specifika v zajišťování stravování v nemocnicích
Michaela Zerzáňová -
Specifika v zajišťování stravování ve věznicích
Romana Straussová -
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
Ida Mlčkovská -
Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
Radek Tůša