Bc. Lukáš Jech

Bakalářská práce

Gastronomie jako součást kulturního dědictví a marketingu cestovního ruchu

Gastronomy as a part of culture heritage and tourism marketing
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na gastronomii jako součást cestovního ruchu, její význam v cestovním ruchu a dále jejím uplatněním v marketingu cestovního ruchu. V práci je zanalyzován pohled na gastronomii jako součást kulturního dědictví a její možnosti propagace regionu.V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a celkový pohled na gastronomii v rámci cestovního ruchu a její vliv na marketing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 8. 2021
Identifikátor: http://evskp.uhk.cz/eB13264

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 9. 2021
  • Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martina Pásková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 27. 9. 2021 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.